Rajski paradajz iz Svete Nedelje

About us
01

Nagrađivani kvalitet

Naša posvećenost kvalitetu prepoznata je i u inostranstvu – 2013. godine dobitnici smo priznanja na Tomato Inspiration Eventu, na kojem smo svrstani među 50 najpriznatijih proizvođača sorti čeri i koktel u svetu.

02

Čuvamo okolinu

Naše poslovanje i proizvodni procesi u potpunosti se vode načelom ekološke održivosti i očuvanja okoline. Nosioci smo certifikata GLOBAL GAP koji svedoči da pratimo sve norme u oblasti sigurne i održive poljoprivredne proizvodnje.

03

Prirodno uzgajanje

Upisani smo u registar proizvođača u integrisanoj proizvodnji, što podrazumeva uravnoteženu primenu agrotehničkih mera uz uvažavanje ekonomskih, ekoloških i toksikoloških faktora.

O našem paradajzu predano se brinu ljudi, bumbari i sunce.

Desetak hiljada bumbara oprašuje naše čudesne biljke koje započinju svoj život kao žuti cvet da bi postale crveno povrće koje nas ispunjava srećom i zdravljem.

Gdje se nalazimo

Mi smo iz Svete Nedelje, malog živopisnog mesta iz okoline Zagreba, u čijem rajskom predelu bezbrižno raste naš crveni i sočni paradajz.

Pogledaj lokaciju na mapi

Zaposlenici

Predane ruke naših zaposlenih posvećene su svakoj biljci, a uz pomoć 10 000 bumbara stvaraju samo najsočnije plodove.

Naša priča

01

On je narastao u raju, a svojom simpatičnošću i veseljem koje pruža podseća nas na dobre, strpljive majke. 

02

On nagrađuje u svakom susretu jer je toliko brižno isplaniran i uzgajan da se ljubav i rad osećaju u svakom detalju, od izgleda do mirisa sve do sočnoga prskajućeg ukusa. 

03

Naš paradajz iz Svete Nedelje ima ljubitelje u svim krajevima ove predivne regije, od Murske Sobote i Subotice pa sve do naše prelepe Svete Nedelje. 

04

Svetonedeljski, rajski paradajz je zdrav, jako dobar za srce i kožu, a tako i za dobro raspoloženje i niko ne može ostati ravnodušan jednom kad ga proba.