Ukus kao iz raja.

Products
Product Product
01 Najslađi šareni zalogaj

Bumblebee

Izuzetno slatki plodovi paradajza koji su idealna šarena kombinacija za zdravi i brzi zalogaj. Kada ste u žurbi, paradajz bumblebee u posebno prilagođenom pakovanju zasladiće vašu dnevnu pauzu i obogatiće svaki sendvič i salatu.

Product Product
02 Sočna i pikantna

Sunstream

Zvezda je svakog stola, a krasi je izuzetno sladak ukus. Smatra se najukusnijom i najkvalitetnijom sortom u svetu. Zbog sitnijeg grozda i jarkocrvene boje idealna je za maštovite salate i kulinarske dekoracije.

Product Product
03 Aromatični čeri paradajz

Campari

Ta sorta smatra se jednom od najukusnijih i najaromatičnijih sorti paradajza zahvaljujući visokom procentu šećera. Zahvaljujući savršeno uravnoteženom odnosu slatkoće i kiselosti, daje sočan i bogat ukus. Zbog svojih slatko-kiselih nota neizostavan je sastojak različitih soseva i salsi i odličan je kao sirovi snack u svežim salatama, sendvičima i u kombinaciji sa kremastom mocarelom.

Product Product
04 Savršen sklad ukusa

Harmony

Harmony je sorta koja se vrlo dobro prilagođava širokom rasponu uslova u okolini, a krasi je izuzetan ukus izražene slatkoće, sočnog i pikantnog ukusa. Plodovi su srednje veličine, idealni za celi zalogaj ili narezani na komadiće u salatama, picama i testeninama.

Product Product
05 Klasična delikatesa

Grappolo

Bogat ukus tog jarkocrvenog paradajza je sočan. Ta tradicionalna sorta predstavlja izvrstan izbor za one koji vole klasičan ukus paradajza koji se slaže uz sva jela i različite prilike.

Product Product
06 Svi ukusi, jedno pakovanje

Rajski mix

Kada se sve naše sočne sorte paradajza spoje u jedno pakovanje, dobijamo rajski mix, pakovanje prilagođeno za vesela okupljanja za sve prilike. Svom poslovnom ručku ili prijateljskom druženju dodajte sladak ukus naših najboljih sorti: harmony, campari, sunstream i grappolo.