Ukus kao iz raja.

Products
Product Product
01 Najslađi šareni zalogaj

Bumblebee

Izuzetno slatki plodovi paradajza koji su idealna šarena kombinacija za zdravi i brzi zalogaj. Kada ste u žurbi, paradajz bumblebee u posebno prilagođenom pakovanju zasladiće vašu dnevnu pauzu i obogatiće svaki sendvič i salatu.

sun
Product Product
02 Sočna i pikantna

Sunstream

Zvezda je svakog stola, a krasi je izuzetno sladak ukus. Smatra se najukusnijom i najkvalitetnijom sortom u svetu. Zbog sitnijeg grozda i jarkocrvene boje idealna je za maštovite salate i kulinarske dekoracije.

Product Product
03 Aromatični čeri paradajz

Campari

Ta sorta smatra se jednom od najukusnijih i najaromatičnijih sorti paradajza zahvaljujući visokom procentu šećera. Zahvaljujući savršeno uravnoteženom odnosu slatkoće i kiselosti, daje sočan i bogat ukus. Zbog svojih slatko-kiselih nota neizostavan je sastojak različitih soseva i salsi i odličan je kao sirovi snack u svežim salatama, sendvičima i u kombinaciji sa kremastom mocarelom.

Product Product
04 Savršen sklad ukusa

Harmony

Harmony je sorta koja se vrlo dobro prilagođava širokom rasponu uslova u okolini, a krasi je izuzetan ukus izražene slatkoće, sočnog i pikantnog ukusa. Plodovi su srednje veličine, idealni za celi zalogaj ili narezani na komadiće u salatama, picama i testeninama.

Product Product
05 Klasična delikatesa

Kumato

Kumato paradajz intenzivnog i slatkog ukusa. Poznat po svojoj boji, poseban po svom ukusu.

Product Product
06 Svi ukusi, jedno pakovanje

Rajski mix

Kada se sve naše sočne sorte paradajza spoje u jedno pakovanje, dobijamo rajski mix, pakovanje prilagođeno za vesela okupljanja za sve prilike. Svom poslovnom ručku ili prijateljskom druženju dodajte sladak ukus naših najboljih sorti: harmony, campari, sunstream i grappolo.